dilluns, 14 de juny del 2010

Comença la temporada del préssec. Fes-la teva compra directa a pagès!

A lo llarg d'aquesta setmana molts agricultors de la nostra entitat donaran el tret d'inici a una nova temporada del préssec a la nostra comarca. Enguany es preveu una producció sensiblement superior a l'any passat entre un 5 i un 10%. La pluja caiguda al llarg de tot l'any fa esperar que els calibres de fruits siguin grans així com també tinguin una bona qualitat organolèptica.ADV Fruita Dolça de l'Alt Penedès ha treballat perquè, al llarg de la campanya, el consumidor pugui comprar la fruita que desitji directament a pagès. D'aquesta manera, la nostra entitat a través de la plataforma web posa a disposició del consumidor la manera de contactar amb els diferents productors de fruita, així com també anuncia els punts de venta als mercats setmanals on podran trobar els nostres productes.

Recordeu, consumir fruites de Producció Integrada són garantia de qualitat. Els nostres fruits són certificats anualment per aquesta norma de qualitat. Els identificareu per estar etiquetats amb la "marieta", busqueu-la!! Producció Integrada garanteix una producció agrícola sostenible i un consum dels seus fruits plenament saludable.

Solament els productes de proximitat o locals són aquells que donen majors garanties de qualitat gustativa i són un clar referent de la terra que els produeix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada