diumenge, 9 de gener de 2011

del camp a la cistella...

Els diaris ARA i LAVANGUARDIA s'han fet ressó aquest cap de setmana dels productes del camp de Km 0. Dit d'una altra manera, aquells productes que són produïts, comercialitzats i consumits en zones molt pròximes entre elles.

La guia compra pagés posa damunt la taula aquells productors que participen d'aquesta iniciativa. Entre molts d'ells, destaca la nostra entititat. El préssec i la resta de fruites produïdes pels productors de la nostra ADV representen una excel.lent oportunitat pels consumidors i la restauració de la nostra comarca a gaudir dels nostres productes.

D'aquesta manera, i cada vegada més, la restauració utilitza productes de Km 0 per la el.laboració dels seus plats. Fins i tot, la guia michelin valora aquest factor alhora de donar les seves reconegudes estrelles. Així cal que també els consumidors siguin conscients i aprofitin l'oportunitat de gaudir dels productes recent collits de l'arbre per a ser consumits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada