dilluns, 31 de gener de 2011

el CMA a la Fortesa...

El proper dimarts, 8 de febrer, l'ADV ha organitzat pels seus associats i persones invitades una jornada tècnica, per tal de tractar la nova normativa que obligarà a tots els agricultors a efectuar inspeccions tècniques sobre els equips de tractament fitosanitari.

La directiva 128/2009/CE pretén que el conjunt dels equips de tractament fitosanitaris (atomitzadores, nebulitzadores, etc...) hagin passat les inspeccions tècniques abans del 4 de desembre de 2016, a través d'algun dels centres reconeguts per aquesta finalitat. La directiva serà d'aplicació a partir del 4 de desembre de 2012 i l'estat té 4 anys perquè aquesta sigui totalment trasposada. No obstant, les explotacions agrícoles certificades per Producció Integrada ja han de disposar d'aquesta mesura de control.

Dimarts, a la Fortesa, a partir de les 10h. el Sr. Felip Gràcia (director del Centre de Mecanització Agrària de Lleida) ens explicarà totes aquestes novetats i farà una demostració pràctica de tots aquells criteris que es consideren en una inspecció tècnica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada