dilluns, 28 de febrer del 2011

el sector té una cita el proper 6 d'abril...

Avui, l'agricultura viu moments de canvis importants. La nova regulació de productes fitosanitaris i els seus usos sostenible, les inspeccions sobre els equips d'aplicació de productes fitosanitaris, l'obligatorietat de la implantació dels principis de la Gestió Integrada (GIP), etc...

En aquest context, ADV Fruita Dolça de l'Alt Penedès ha desenvolupat el programa d'aquesta jornada. Amb l'objectiu de tractar els principals problemes en quan a sanitat vegetal de la vinya i fruiters. I, a la vegada, que oferir una visió personal, dels professionals tècnics al capdavant d'importants cellers, en quan als sistemes de producció que han implantat per la elaboració dels seus vins i caves (producció integrada, agricultura ecològica i biodinàmica).

El programa de la jornada serà el següent:

09,30h. llirement de la documentació

10,00h. presentació de la jornada a càrrec de Sr Jordi Sella (cap oficina Alt Penedès DAAM), Sr. Jaume Almacelles (responsable ADV a Catalunya DAAM) i Sr. Josep Torrents (president ADV Fruita Dolça Alt Penedès)

10,15h. malalties de fusta de la vinya: nous coneixements sobre la biologia i el seu control a càrrec Dr. Jordi Luque (IRTA)

11,30h. comunicació comercial producte Fuego a càrrec de Sr. Nèstor Coltell (Biagro)

11,45h. pausa - cafè

12,15h. comunicació comercial producte Cobre Nordox a càrrec Sr. Josep M. Boldú (CQ Massó)

12,30h. taula rodona sobre el futur de la producció vitivinícola i els seus sistemes de producció (integrada-ecològica-biodinàmica) a càrrec de Sr. Joan Rubió (Recaredo), Sr. Josep M. Albet (Albet i Noya) i Sr. Joan Esteve (Codorniu-Raimat). Modera Sr. Joan Reyes (Sanitat Vegetal DAAM)

14,00h. dinar

16,00h. Epidemiologia i control de monilia sp. en presseguer a càrrec de Dr. Josep Usall (IRTA)

17,00h Comunicació comercial producte Dipel df a càrrec de Sr. Josep Saltor (Kenogard)

17,15h Experiències en el maneig de cultius en agricultura ecològica a càrrec de Sra. Laia Viñas (ADV ecològica Ponent) i Sra. Núria Cuch i Sr. Andreu Vila (ADV Fruiters del Baix Llobregat)

18,45h Cloenda a càrrec Sr. Salomó Torres (Unió Pagesos) i Sr. Lluís Ràfols (Consell Comarcal Alt Penedès)


La cita serà el proper 6 d'abril al restaurant Sol i Vi.
Cal inscripció prèvia: preu de 40 euros (amb dinar) o bé de 25 euros (sense dinar). Preus especials per membres de l'ADV Fruita Dolça de l'Alt Penedès.
Data límit 28 de març. Places limitades.

Podeu informar-vos en a adv-altpenedes@agronet.org

PATROCINA

KENOGARD

CQ MASSÓ

AGROSYSTEM


COL.LABORA
BAYER CROPSCIENCE
BELCHIM
HILFE AGROTECHNICAL
OPENNATUR
SYNGENTA
SIPCAM INAGRA
AVANTAGRO
CODORNIU
UNIÓ PAGESOS
AGROXARXA


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada