SERVEIS TÈCNICS

L'ADV -Associació de Defensa dels Vegetals- FRUITA DOLÇA DE L'ALT PENEDÈS presta assessorament tècnic en els cultius de fruita i vinya i en certificacions de qualitat.

Es així com, des de l'any 2002, la nostra entitat ha implantat nous sistemes de control per les principals plagues i malalties: la confusió sexual en diferents lepidòpters, la captura massiva per la mosca de la fruita, etc... També, els nostres agricultors reben un assessorament de tots aquells aspectes que influeixen al llarg del procés productiu (abonat, reg, maneig del sòl,...). L’assessorament es realitza sempre de forma individualitzada segons si la explotació està en producció integrada o producció ecològica. 

Al mateix temps, l'ADV presta tots els serveis per la certificació en producció integrada i producció ecològica. I també, tot allò referent als compliments amb la nova directiva d'ús sostenible de productes fitosanitaris.

L'ADV organitza sovint jornades tècniques, visites, etc... per tal de donar la màxima importància en el desenvolupament i millora de les explotacions a la transferència tecnològica.


Cap comentari:

Publica un comentari