dimecres, 13 d’abril del 2011

Múrcia...


Al llarg de dos dies, alguns socis de l'ADV Fruita Dolça de l'Alt Penedès han visitat la zona de Múrcia. Aquesta zona en els darrers anys ha sofert una modernització en dels seus cultius i el seu maneig d'una forma espectacular. La visita va començar als vivers Selecplant. Allà, amb Diego Díaz (responsable dels vivers), vam compartir una tarda plena d'experiències i molta informació sobre els nous porta-empelts Root-Pac d'Agromillora i algunes noves varietats.




 


Posteriorment, ens varem acostar a una de les més grans cooperatives de Cieza, Thader.Allà Mari Carmén Salinas ens va mostrar les instal.lacions d'aquesta cooperativa d'uns 150 socis. Tot i que les instal.lacions estaven aturades, vam poder-nos fer idea de la manera de treballar de la cooperativa.



L'endemà, ens varem acostar fins l'horta Múrciana... l'estona que varem estar dalt el cotxe i els camps i camps d'horta (i plàstic) que varem arribar a veure. Increïble! - Llàstima de la mà de l'home... que tingui la fal.lera de convertir en urbanitzacions qualsevol descampat que té a mà -.


Finalment, ens varem arribar fins Abanilla, on en Jordi Ametller ens va mostrar un dels camps que subministra taronges a les seves botigues (Casa Ametller). Va valdré molt i molt la pena!! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada